Мария Бакалова играе шпионка във филм с Жан Рено

Номинираната за "Оскар" българска актриса Мария Бакалова ще играе шпионка в нов филм за сексшпионажа в руските тайни служби.

С нея си партнират два пъти номинираният за "Сезар" Жан Рено, Тай Симпкинс, познат на публиката от "Джурасик свят", и Кони Нилсен, участвала в "Гладиатор". Новият екшън се казва "Birdseye" ("Птичи поглед"), съобщи електронното издание "Дедлайн".

Сценарият е вдъхновен от книгата "Sexpionage: The Exploitation of Sex by Soviet Intelligence" ("Сексшпионаж: Употреба на секса от съветските тайни служби"). Филмът разказва историята на бедна, млада рускиня, въвлечена в кръстоносния поход на Владимир Путин за подновяване на Студената война. Героинята е шпионин от висок клас във Вашингтон, преди любовта от детските й години - междувременно превърнал се в безмилостен убиец, да бъде изпратен от Русия, за да я убие.

"Винаги са ме привличали персонажи от региона, в който съм родена", каза Мария Бакалова по повод новия филм, в който ще изпълнява главната роля. "Харесвам независими, талантливи жени, а Нина е точно такава. Много се вълнувам, че ще играя тази роля. Нямам търпение."

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови