Нострадамус за 2023: Трета световна, Антихристът идва 

Нострадамус е астролог от 16-ти век, лекар, обвинен за еретик, на когото се приписва предсказването на Големия пожар в Лондон, идването на власт на Хитлер, атентатите от 11 септември 2001 г. и пандемията от COVID-19.

Наричан „пророкът на съдбата“,смята се, че мрачният светоглед на Нострадамус е бил оформен от травмата от загубата на съпругата и малките си деца от болест, вероятно от чумата. Неспособен да излекува онези, които обича най-много, изглежда той се е заел със задачата да предупреди хората чрез разкритията си за гибел.

Кой е Нострадамус?

С публикуването на прочутата си книга „Пророчествата“ през 1555 г. Нострадамус подарява на света и бъдещите поколения поетичен том, който предсказва войни, епидемии, природни бедствия, граждански вълнения, политически убийства и други подобни.

Прогнозите на Нострадамус за 2022 година включваха завладяващата сила на криптовалутата и скока на канибализма, като отговор на инфлацията.

Докато биткойните се сринаха, инфлацията остава на рекордно високо ниво и не напразно.

„Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story“, противоречивият сериал на Netflix за известния човекоядец, се превърна във второто най-гледано шоу в историята на мрежата.

С поглед към предстоящата година, прочетете нашия преглед на предсказанията на Нострадамус за 2023 г.

Глобално затопляне и много, много мъртви риби

В един малък пасаж за предстоящо морско унищожение, Нострадамус предсказва: „Като слънцето главата ще опали сияещото море: Живата риба на Черно море почти ще се свари.“

Това се проверява, тъй като последните изследвания показват, че много от най-често консумираните видове риби могат да бъдат изправени пред изчезване, като пряк резултат от затоплянето, т.е. затоплянето на океаните на Земята, причинено от изменението на климата.

Бъкингамският дворец в пламъци

Нострадамус прогнозира, че 2023 ще се види „Небесен огън върху кралската сграда“.

Разбрано буквално, това може да означава, че метеор се е насочил право към Бъкингамския дворец, изгаряйки го. По-метафорично, принц Хари и Меган Маркъл, които наскоро издадоха „бомбена“ поредица от Netflix, описваща тъмните дела, извършени срещу тях от Двореца, се прицелиха с различен вид мощ, осветявайки и събаряйки репутацията на кралското семейство, каквото го познаваме.

Трета световна война

Нострадамус пише, че 2023 ще намери света въвлечен в: „Седем месеца голяма война, хора мъртви поради зло.“

Това може да се приложи, макар и малко късно за опустошителния конфликт в Украйна, който досега беше белязан от военни престъпления и голям брой цивилни жертви. По отношение на „злото“, което обвинява Нострадамус, насаждане на омраза, раздаване на смърт, Владимир Путин се доближава доста до олицетворението.

Пророчеството сочи, че конфликтът ескалира в пълномащабна световна война през идната година, която, като се имат предвид заложените ядрени арсенали, може да се равнява на апокалиптични нива на унищожение. Но почакайте! Става по-зле!

Антихристът идва

Нострадамус пише, че през или около 2023 г. „Антихристът много скоро унищожава тримата. Двадесет и седем години неговата война ще продължи. Невярващите са мъртви, пленени, заточени. С кръв, човешки тела, вода и червена градушка, покриваща земята.”

Изненадващо за никого, антихристът е жаден за кръв, което означава, че може да се спотайва под лъжите на много световни политици.

Със споменаването на войната и невярващите, които са „мъртви, пленници или заточени“, има силна индикация, че антихристът може да е самият Путин, въпреки че костюмът на Илон Мъск за Хелоуин предполагат, че той също е в надпреварата.

Ние можем само да се надяваме, че 2023 няма да бъде толкова зле.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови